The Quarry omogućava “premotavanje” kako bi ispravili fatalne greške

0
68

Direktor igre The Quarry Vil Bajls je nedavno objasnio kako će mehanika Death Rewind predstojeće horor igre inspirisane slasherom funkcionisati.

Ako igrate igre Supermassive Games studija, verovatno možete očekivati da će barem jedan, a obično više likova umreti u vašem igranju. The Quarry neće biti drugačiji, ali u razgovoru sa SegmentNext-om prošle nedelje (28. aprila), Bajls je objasnio novu mehaniku koja će biti dostupna u igri kada igrači pobede igru koja će im omogućiti da ponište određeni broj smrti.

„Death Rewind je mehanizam za ponovni pokušaj koji se otključava nakon što prođete kroz priču ili ako kupite Deluxe izdanje igre“, objašnjava Bajls. „U suštini imate tri „života“ koji vam omogućavaju da izbegnete smrt lika po cenu korišćenja jednog od života. Bićete vraćeni u trenutak kada ste napravili kritičan izbor koji rezultira smrću lika tako da možete napraviti drugačiji izbor.”

Iako je malo sumnjivo da je mehanika koju bi bilo korisno imati čak i od vašeg prvog igranja, Bajls je takođe objasnio da je za The Quarry potrebno oko 10 sati da se igra, u zavisnosti od igrača. „Igra je takođe dizajnirana da može da se ponovo igra veoma dobro, jer mislimo da će mnogi želeti da idu alternativnim putevima i donesu različite izbore.”

Ako želite da iskusite svaku permutaciju priče za The Quarry, igraćete dosta vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post The Quarry omogućava “premotavanje” kako bi ispravili fatalne greške appeared first on PLAY!.

Original Article