The Outer Worlds: Peril On Gorgon

0
691

Uvek postoji malo oklevanja koje ide u iščekivanje priče DLC-a. Ovo je još tačnije ako je osnovni proizvod bio tako sjajan da bi bilo teško da se bilo šta podudara s tim. Pa, Obsidian se vratio u The Outer Worlds sa novom avanturom kojom će osvojiti obožavatelјe pod nazivom Peril On Gorgon. Iznenađujuće, čak i kao jednokratna priča, ovaj DLC ima dovolјno upakovanog da ga učini nezaboravnim kao osnovnu igru.

The Outer Worlds: Peril On Gorgon priča može da se uporedi samo sa onim što bi lјubitelјi naučne fantastike smatrali svemirskom operom. Do naše posade stigao je čudan snimak koji otkriva misteriju koja se dogodila na Gorgon-u. Nakon prihvatanja misije koja vas navodi na istraživanje područja, sastavlјate tačno šta se tačno dogodilo na meteoru i na osnovu vaših saznanja donosite odluke o tome kako želite da napredujete.

Sjaj ovog DLC-a je drama koja je vezana za njega i kako ćete završiti usred njega. Događaji kao što su gonjenje pirata ili ronjenje glavom do Spacer’s Choice zavera i zataškavanja pojavlјuju se tokom svakog novog područja. Ne postoji deo ove avanture koji se oseća kao da joj nešto nedostaje. Umesto toga, činilo se da programeri svaki trenutak ispunjavaju stvarima koje treba obaviti, poput istraživanih područja, sporednih misija i tajni.

Kad je reč o glavnoj priči, reći ćemo da nekako možete da vidite kuda vodi ceo događaj, ali to ne olakšava izbore. Nije tako crno-belo poput završetka osnovne igre, pa očekujte da ubacite malo razmišlјanja u to kako ćete tačno pristupiti ovom zaklјučku.Peril On GorgonTokom ove avanture posetićete nekoliko novih područja kao i neka stara, sa pregršt novih likova koje ćete upoznati. Svaka plima glavne misije daje uvid u to šta se tačno dogodilo na Gorgon-u, ali moraćete da dodatno istražite kako biste zaista razumeli šta su tamo radili.

The Outer Worlds: Peril On Gorgon nije samo glavna kampanja; bilo je nekoliko sporednih zadataka na koje smo naleteli tokom našeg prvog igranja, a još više tokom drugog. Čini se da su ove misije prilagođene oblastima koja programeri žele da istražite, ali ovde vam daju više razloga. Dakle, iako biste mogli pomislite da ste otkrili tajno područje sa puno plena, takođe ćete napredovati u ovim sporednim misijama, zbog čega se sve oseća dobro razvijeno.

Istraživanje se nagrađuje tokom svakog trenutka igranja u ovom DLC-u. Međutim, mislimo da su otišli ​​malo predaleko sa količinom municije koja je ovde ostavlјena. Činilo se da u svakoj oblasti u koju smo pogledali leže sanduci municije, što se zapravo nije uklapalo u narativ ovog zaboravlјenog meteora. Dalјe, nismo mogli u potpunosti da se uverimo oko onoga što su Marauderi uopšte radili na Gorgon-u, ali drugi sekcije to ipak očiste prikazujući pomahnitale pacijente.

Peril On GorgonJedno od naših oduzimanja iz igranja The Outer Worlds: Peril On Gorgon je koliko su se različita naša igranja razlikovala u zavisnosti od našeg lika. Igranje kao podli rogue naspram zlog rendžera ponudilo nam je dva gotovo potpuno različita iskustva. Još je zanimlјivije da postoje još stvari koje moramo da proverimo, ali one zahtevaju različite tipove likova.

Volimo kada su RPG-ovi prilagođeni našem stilu igre, a Obsidian nastavlјa da dokazuje da su oni najsposobniji da iznova i iznova pruže taj osećaj. Naši odgovori i način na koji pristupamo situaciji zavisili su od prošlih izbora našeg lika, kao i od toga kako smo distribuirali statističke poene. Bilo je sjajno doživeti sve to ukupno i drago nam je što je ovaj DLC uspeo da to postigne.

The Outer Worlds: Peril On Gorgon ne ometa iskustva osnovne igre; umesto toga, pobolјšava ovaj mali kutak univerzuma sa još velikih avantura. Cenili smo posvećenost koja je ušla u pisanje glavne kampanje i otkrio da su sporedne misije jednako klјučne za sastavlјanje celog narativa. Bilo je obilјe predmeta i čudno postavlјenih neprijatelјskih susreta koji se nisu u potpunosti poklopili sa događajima, ali koji nisu oduzeli ovo fantastično svemirsko opersko iskustvo.

The Outer Worlds: Peril On Gorgon was last modified: 28 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post The Outer Worlds: Peril On Gorgon appeared first on ITNetwork.

Original Article