The Outer Worlds na Switchu od 6. marta

Developeri postižu fantastične rezultate kada je u pitanju portovanje igara sa PC-a, PS4 i Xbox One konzola na prenosivi Switch, koji je dosta slabijih performansi, i tako imamo porast AAA igara na Nintendovoj konzoli.

Tako smo pre nekoliko meseci videli The Witcher 3 na Switchu, takozvani Switcher, i druge zanimljive igre, a sada je red došao da se i najnoviji naslov studija Obsidian Entertainment pojavi na ovoj konzoli.

Reč je o The Outer Worlds, odličnoj singlplejer RPG avanturi koja nas vodi u svemirsku avanturu punu preokreta i slobodnih aktivnosti. Igra je sa pojavljivanjem na ostalim platformama ostvarila ogroman uspeh, kako kod publike tako i u prodaji, zbog čega i ne čude napori da se igra izda za Switch.

Zajedno sa najavom je otkriven i datum izlaska igre za Nintendo Switch, to je 6. mart ove godine, kao retail verzija, i u digitalnom formatu sa cenom od 60 dolara.

U ostalim vestima vezanim za Switch, nakon izuzetno uspešne praznične sezone po prodaji, ukupan broj prodatih primeraka ove prenosive konzole je premašio 52 miliona.

The post The Outer Worlds na Switchu od 6. marta appeared first on PLAY!.

Original Article