The Outer Worlds je potpuni uspeh u svakom pogledu

Najnoviji RPG naslov iz kuhinje majstora ovog žanra, Obsidiana, je za kratko vreme probrao sve moguće pohvale sa raznih strana, kako od strane igrača, tako i od strane kritike.

Da ne ostane samo na pohvalama, pokazuju i rezultati nakon prvih par nedelja – igra je u svakom pogledu uspeh za Obsidian, i kritički i finansijski.

Ovo je objavila izdavačka kuća Take-Two, vlasnik njihove ćerke firme Private Division, koja se bavila izdavačkim poslom oko The Outer Worlds.

Kako su rekli, prodaja igre u ovom periodu je potpuno premašila očekivanja koja su imali, tako da su i oni i Obsidian veoma zadovoljni postignutim rezultatima, i konačno je stigao jedan period stabilnosti za Obisidian, koji je, pre kupovine od strane Majkrosofta, uvek igrao na rubu bankrotstva.

Lepe vesti za naš omiljeni RPG studio, tako da se nadamo da ovo znači da ćemo u budućnosti i dalje posećivati svet igre The Outer Worlds, u nekim novim avanturama, kako kao ekspanzije za osnovnu igru, tako i možda neki nastavak kroz koju godinu.

The post The Outer Worlds je potpuni uspeh u svakom pogledu appeared first on PLAY!.

Original Article