The Last of Us serija bi mogla imati 4 sezone

0
59
the-last-of-us-serija-bi-mogla-imati-4-sezone

The Last of Us je brzo postao jedna od najbolje izvedenih i najbolje prihvaćenih HBO serija svih vremena nakon objavljivanja ranije ove godine – sa prvim sezonom koja je dobila 24 nominacije za Emmy. Iako je daleko, glavni iza ove adaptacije je ponudio gomilu informacija o drugoj sezoni serije.

U intervjuu koji je sproveo The Hollywood Reporter, ko-kreator i showrunner HBO-ovog The Last of Us ‘Craig Mazin’ govorio je o brojnim temama, uključujući tekuće štrajkove u Holivudu, kasting za drugu sezonu serije i još mnogo toga.

Dok je prva igra u serijalu uspela da se uklopi u jednu sezonu, prethodno su iznete tvrdnje da bi adaptacija Part II igre zahtevala dve sezone sadržaja. Kada su ga pitali o tome, Mazin je odgovorio: “Ono što mogu sigurno potvrditi je da ta priča ne staje u jednu sezonu.”

Naravno, trenutno postoje samo dve igre u ovoj franšizi (iako su izveštaji tvrdili da je treći unos u razvoju). Kada su ga pitali o ukupnom broju sezona za koje se očekuje da će trajati HBO adaptacija, Mazin je rekao:

“Nikad ne znate. Može završiti sa tri ili pet. Ali četiri izgleda kao dobar broj. Neke sezone, zbog priče koju pričamo, će trebati manje epizoda, a neke više. Najbolja vest je da publika želi više. Nećemo zadovoljiti želju za više samo da bi ih usrećili kada čuju koliko epizoda je najavljeno.”

Na kraju, Mazin je kratko govorio o kastingu za drugu sezonu – posebno kada je reč o jednom specifičnom liku. Uzbudljivo je videti da se dugoročni planovi postavljaju za budućnost HBO-ovog The Last of Us. Biće zanimljivo videti koliko će dugo trajati Sezona 2 da bi došla do ostvarenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More