The Last of Us Remake nagoveštava narednu igru studija Naughty Dog?

0
33

The Last of Us Part 1 Remake je izašao i čvrsto je u rukama igrača širom sveta. Sjajni remake ionako briljantne igre, mnogi ponovo uskaču i pretražuju svet u Džoelovoj koži. Međutim, tajna koja je nedavno pronađena u ovoj novoj verziji klasika Naughty Dog izaziva neke znatiželje o sledećem velikom naslovu iz studija.

U novoj igri, igrači mogu da pronađu i pogledaju tablu “sa idejama” unutar mračne zgrade. Uz pomoć baterijske lampe, možete videti nekoliko komada fantazijske umetnosti sa zmajevima, raznim fantazijskim likovima i drugim mističnim stvorenjima i okruženjima.

Sada, nema reči o tome na čemu tim u Naughty Dog-u radi sledeće, osim The Last of Us naslova za više igrača koji su tizovali prošle godine. Međutim, studio ima istoriju ako zasipa svoje igre nagoveštajima o budućim naslovima. U Uncharted 3 je poznato uskršnje jaje koje pokazuje prema The Last of Us pre zvaničnog otkrivanja, tako da verovatnoća da je ovo slična situacija nije nula.

Što se tiče drugih naznaka da se Naughty Dog petlja o fantazijskoj igrici, ima izuzetno malo toga da se odvoji osim zanimljive konceptualne umetnosti objavljene na stranici Artstation starijeg konceptualnog umetnika Naughty Dog Hyoung Taek Nama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post The Last of Us Remake nagoveštava narednu igru studija Naughty Dog? appeared first on PLAY!.

Original Article