The Last of Us Part 2 Remastered izlazi u januaru

0
77
the-last-of-us-part-2-remastered-izlazi-u-januaru

Nakon izlaska The Last of Us Part 1, drugog remastera za remek-delo studija Naughty Dog iz 2013. godine, počele su da kruže glasine da ćemo videti i remaster za The Last of Us Part 2. Ispostavilo se da su te glasine bile tačne, sa Sonijem koji je zvanično najavio reizdanje.

The Last of Us Part 2 Remastered dolazi na PlayStation 5 19. januara 2024. godine, potvrdili su Naughty Dog i Sony. Iako smo se u to vreme pitali da li je potreban The Last of Us Part 1, remaster za Part 2 izgleda malo obećavajuće zahvaljujući dodatku novog sadržaja i novog moda igre.

Nova verzija igre će prirodno uključivati bolju grafiku kako bi iskoristila unapređeni hardver PS5, kao i potpunu podršku za funkcije DualSense kontrolera. Međutim, prava atrakcija ovde je uključivanje novih igrivih sekvenci koje su prvobitno bile izbačene iz igre. Pored toga, remaster će uključivati potpuno novi survival mod, omogućavajući igračima da zaista testiraju svoje borilačke veštine u rogue-like okruženju.

S tim u vidu, igra je i poboljšana i proširena, dajući više razloga igračima da se vrate igri samo nekoliko godina nakon njenog prvobitnog izlaska. Ovi dodaci će takođe učiniti nadogradnju od $10 za prethodne vlasnike igre malo prihvatljivijom.

Na PS5, The Last of Us Part 2 Remastered će imati nativni 4K mod, kao i 1440p performans mod. Takođe će biti dostupna opcija za potpuno otključavanje frejma za ekrane sa promenljivom stopom osvežavanja. Takođe je dostupan i Developer Commentary mod, tako da možete slušati developere kako pričaju o stvaranju određenih scena dok prolazite kroz igru.

Za sada nema najave PC verzije, ali s obzirom da je The Last of Us Part 1 stigao na PC ranije ove godine, očekujemo da će se i Part 2 na kraju pojaviti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More