The Last of Us Part 1 odložen za PC, izlazi 3 nedelje kasnije

0
65
the-last-of-us-part-1-odlozen-za-pc,-izlazi-3-nedelje-kasnije

The Last of Us Part 1 na PC-u je odložen i dolazi nekoliko nedelja kasnije, objavio je Naughty Dog.

PC verzija The Last of Us rimejka, developera Naughty Dog, prvobitno je trebalo da bude objavljena 3. marta, ali je sada odložena do 28. marta, očigledno zbog poliranja. Studio kaže da će dodatno vreme pomoći da se PC port igre „bude u najboljem mogućem obliku“. Evo izjave koju je Naughty Dog danas podelio na Twitteru:

„Ovih dodatnih nekoliko nedelja omogućiće nam da obezbedimo da ova verzija The Last of Us bude u skladu sa vašim i našim standardima. Tako smo uzbuđeni što donosimo The Last of Us Part 1 na novu platformu, dosežući nove igrače koji se vraćaju na Džoelovu i Elinu nezaboravnu priča o preživljavanju, i nadamo se da ćete se i dalje radovati njenom izdanju za PC 28. marta.“

Last of Us franšiza je doživela ogroman porast pažnje od debija HBO adaptacije, što je rezultiralo porastom prodaje za 322% za PS4 remaster i za 238% za PS5 remake. Naughty Dog nesumnjivo želi dobrodošlicu za još više igrača uz The Last of Us Part 1 na PC-u, ali zvuči kao da mu treba malo više vremena kako bi sve valjalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More