The Last of Us 3 navodno u razvoju u Naughty Dog studiju

0
67
the-last-of-us-3-navodno-u-razvoju-u-naughty-dog-studiju

Pouzdan leaker tvrdi da je The Last of Us 3 (ili The Last of Us Part 3, kako vam je lakše) ušao u razvoj, a kopredsednik renomiranog studija Naughty Dog Neil Druckmann je ponovo zadužen za vođu razvoja. Zajednica igrača možda nije upoznata sa izvorom informacija, ViewerAnonom, ali on ima dobru reputaciju i iskustvo u filmskoj industriji. Nedavno je bio glavni iza curenja informacija o predstojećoj The Last of Us HBO seriji , a sve se pokazalo tačnim.

Prema ViewerAnonu, Drukmanova sledeća igra je zaista The Last of Us Part 3, i trenutno je u produkciji u Naughty Dog-u. Iako ne znaju ništa o glasinama o novoj franšizi na kojoj radi Naughty Dog, potvrdio je  nedavne izveštaje da Uncharted dobija reboot u drugom studiju. Što se tiče The Last of Us multiplayer-a, ViewerAnon veruje da dolazi pre Uncharted-a. Međutim, njegov tvit ne pojašnjava da li možemo očekivati igru za više igrača pre The Last of Us 3.

Well, I’m not watching anything, so… Dr. Uckmann’s next game is THE LAST OF US PART III which is currently in production at Naughty Dog. https://t.co/MxN8aBq9cy

— ViewerAnon (@ViewerAnon) December 13, 2022

UNCHARTED will be handled by another studio, FACTIONS is coming first, not sure on the new IP.

— ViewerAnon (@ViewerAnon) December 13, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More