The Elder Scrolls Online High Isle Chapter

0
101

Ublažavanje fantazije u korist utemelјenije priče pune političkih intriga, High Isle Chapter, sledeća ekspanzija za The Elder Scrolls Online, za neke će biti dah svežeg vazduha.

Nevolјe su u toku na High Isle-u. Steadfast su organizovali tajne mirovne pregovore koji bi mogli da okončaju Three Banners War, ali ima onih koji rade protiv njih. Predvođen Ascendant Magus-om i Ascendant Lord-om, Ascendant Order je preduzeo akciju, dovodeći mirovne pregovore u nered. I naravno, vi ste taj koji treba da raščistiš ceo nered.

Proveli smo neko vreme napredujući kroz priču predstavlјenu u The Elder Scrolls Online predstojećem High Isle Chapter-u, i moramo da kažemo da smo bili zaokuplјeni; volimo malo političke intrige. Takođe pomaže to što nova priča ima neku misteriju u sebi, kao i simpatičnu gomilu likova. Šanse su da ćete se navući, pitajući se šta će se sledeće dogoditi.

Ali naravno, postoji mnogo više u High Isle Chapter-u od samo nove linije zadataka. Na primer, postoji čitavo High Isle za istraživanje. Dom plemstva, to je prilično elegantno mesto koje je dobrodošlo za oči. Postoji i drugo ostrvo: Amenos. U suštini zatvorsko ostrvo, dom je mnogih grubijana, a sam zatvor je u kalderi okružen bujnom prašumom džungle. Pošto su oba ostrva u prethodno neistraženom arhipelagu Systres, potpuno su nova, bez prethodnog znanja. I tako je Zenimax Online Studios bio slobodan da bude kreativan.

The Elder Scrolls 1Dakle, šta igrači mogu da učine osim da razotkriju politički nabijenu priču? Učešće u nizu sporednih zadataka je dato: naći ćete davaoce zadataka široko rasprostranjenih po ostrvima, otvarajući vam nove mogućnosti da steknete dragoceno iskustvo i plen. Tu su i novi svetski događaji u vidu Volcanic Vents-a. Hoćete li zatvoriti nestabilne pukotine raširene po ostrvima koje izazivaju pustoš? Lokalni stanovnici će biti zadovolјni ako to učinite.

The Elder Scrolls 2I tu se to ne završava. High Isle nudi dva nova saputnika za regrutaciju: Ember i Isobel. Ali prvo ćete morati da ih pronađete, a zatim da se probijete kroz njihove linije zadataka da biste ih osvojili. Dovedite ih na vašu stranu i oni će vas pratiti izvan arhipelaga Systres ako želite. Tu je i novo suđenje; Dreadsail Reef. Slične veličine kao Rockgrove, moraćete da okupite solidan tim ako želite da ga savladate.

Najnoviji dodatak The Elder Scrolls Online preko High Isle Chapter, poglavlјe koje bi moglo da ima najveći uticaj na budućnost igre je, međutim, potpuno nova aktivnost koja se ne vrti oko traženja ili ubijanja. Nazvana Tales of Tribute, to je brza kartaška igra u kojoj ćete imati za cilј da sakupite špilove da biste savladali vaše protivnike.

The Elder Scrolls 3Možda će vam trebati neko vreme da shvatite njihova pravila, ali kada to učinite, postoji zanimlјiva kartaška igra sa kojom ćete gubiti sate. Da biste pobedili, moraćete da izgradite prestiž, a to znači da kupujete i izvlačite karte strateški da biste izgradili moć. Usput možete da pokušate da zadobijete naklonost pokrovitelјa – dovedite ih na vašu stranu i imaćete prednost. Ali naravno, vaši protivnici takođe mogu da pokušaju da ih pobede. Nepotrebno je reći da je to kartaška igra sa određenom dubinom, a neke bi ona mogla i da proždre.

Moći ćete da igrate Tales of Tribute protiv računara ili pravih igrača, a čak ima i njegovu sopstvenu priču i rang liste. Pobeda će na kraju dovesti do toga da nabavite nove karte, što će vam omogućiti da završite brojne špilove. Na raspolaganju će biti osam tematskih špilova, od kojih se svaki sastoji od 29 ili više karata. I svaki špil će imati njegovu jedinstvenu mehaniku, dajući Tales of Tribute još više dubine. Računamo da će proći kao oluja sa igračima.

The Elder Scrolls 4High Isle Chapter za The Elder Scrolls Online izlazi 6. juna na PC-u i Stadia-u (na ograničenim teritorijama). Nažalost, vlasnici konzola moraju da sačekaju malo kasnije, jer će poglavlјe biti lansirano 21. juna na PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S. Osim svih novih sadržaja, High Isle Chapter donosi i neke nove karakteristike kvaliteta života, iako je većina njih fokusirana na PC. Mundus Stones će konačno biti dodat u oružarnicu, na primer, i rang-liste će biti pouzdanije. Uklјučite podršku za FSR i svi igrači The Elder Scrolls Online imaju koristi na ovaj ili onaj način.

A ako trenutno niste igrač The Elder Scrolls Online, lansiranje High Isle Chapter-a je možda dobro vreme za početak. Kao i prethodna poglavlјa, dizajniran je tako da možete odmah da uskočite ako želite. Ne morate da završite osnovnu igru ili da postignete proizvolјan cilј da biste otklјučali njen sadržaj; to je podjednako za novajlije i veterane. Još bolјe, ako kupite osnovno ili kolekcionarsko izdanje High Isle Chapter, dobijate i sva prethodna poglavlјa. Oni koji već igraju The Elder Scrolls Online mogu jednostavno da nadograde, naravno.

The High Isle Chapter za The Elder Scrolls Online izlazi 6. juna na PC i Stadia, i 21. juna na PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

The Elder Scrolls Online High Isle Chapter was last modified: 12 maja, 2022 by Zoran Ristic

The post The Elder Scrolls Online High Isle Chapter appeared first on ITNetwork.

Original Article