The Division 2 verovatno neće dobiti PS5 i Xbox Series verziju

0
48
the-division-2-verovatno-nece-dobiti-ps5-i-xbox-series-verziju

Da bi završio prošlu gejmersku nedelju, Ubisoft je održao strim otkrivajući šta sledi za franšizu The Division. Pošto je The Division 2 dobio petu godinu ažuriranja, mnogi su se pitali da li će izvorne verzije igre stići za Xbox Series X/S i PS5 konzole. Međutim, Ubisoft kaže da je takav potez malo verovatan.

U razgovoru sa MP1st, kreativni direktor The Division 2, Janik Banchereau, objasnio je da zbog činjenice da je većina baze igrača i dalje na Xbox One i PS4, Ubisoft ne želi da prebacuje igru na konzole nove generacije, jer bi se to odrazilo na podršku prethodnoj generaciji.

“Još uvek imamo mnogo igrača koji igraju na svim generacijama i nismo spremni da ih ostavimo iza sebe i tražimo od njih da se nadograde“, kaže Janik. “Trenutno pokušavamo da budemo sigurni da svaki put kada nešto dodamo, to i dalje radi glatko i na staroj generaciji.“

Ako tražite The Division iskustvo sledeće generacije, onda ćete verovatno čekati The Division 3, ako se ikada napravi veliki nastavak. Trenutno, pored kontinuiranog razvoja na The Division 2, Ubisoft takođe radi na mobilnom spin-offu, kao i onom za PC i konzole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More