The Crew 3 će imati novi grafički endžin

0
51
the-crew-3-ce-imati-novi-graficki-endzin

Prošle nedelje smo izvestili da je cela Ubisoftova postavka igara za 2023. procurila, a jedan od najvećih nepoznatih naslova koji bi trebalo da bude objavljen ove godine bio je nenajavljeni The Crew 3. Uoči njegovog zvaničnog otkrivanja sada imamo više detalja, uključujući i činjenicu da igra će koristiti potpuno novi endžin.

Glasine o postojanju trećeg The Crew naslova počele su da se pojavljuju prošle godine, a publikacija Insider Gaming je u to vreme otkrila da će se igra zvati The Crew Motorfest. Sada je novi dataminer ScriptLeaksR6 na Twitteru pružio važne informacije o ovom navodnom naslovu.

Prema ScriptLeaksR6, igra će se zaista zvati The Crew Motorfest, što daje verodostojnost prethodnim izveštajima Insider Gaming-a – iako je publikacija već stekla reputaciju vrednu poverenja tokom prošle godine.

Nakon toga, Insider Gaming je ponudio još nekoliko detalja o igri, otkrivajući da će naslov koristiti novi endžin u poređenju sa The Crew 2 iz 2018. (koji je delimično izgrađen na Ubisoft-ovom unutrašnjem Dunia Engine-u) i biće smešten na Havajskom ostrvu Oahua – nudi mnogo slikovitije okruženje u poređenju sa prethodna dva naslova.

Posada i njen nastavak nisu se mogli izdvojiti iz gomile kada su izašli, uprkos svojoj donekle jedinstvenoj mehanici menjanja vozila. Nadamo se da će The Crew 3 postići veliki uspeh za Ubisoft – oni bi sigurno mogli imati koristi od uspeha, obzirom na skorašnje probleme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More