The Coalition radi na Gears 6, otkazao novu franšizu

0
54
the-coalition-radi-na-gears-6,-otkazao-novu-fransizu

Tokom emisije Game Mess Mornings, Džef Grub je tvrdio da Xbox kanadski studio punom parom radi na Gears 6. Grub je izneo mnogo tvrdnji u prošlosti i sigurno je pouzdan.

Čini se da Grubbove tvrdnje imaju izvesnu podršku, pošto je Coalition u maju 2021. otkrio da se sprema da krene sa pravljenjem igara koristeći Unreal Engine 5. Nakon toga, jedan od dizajnera nivoa studija je tvrdio na LinkedIn profilu da rade na novoj franšizi. Dakle, verovatno je da je nova franšiza o kojoj su govorili Gears 6.

U emisiji Game Mess Morning, Grub je takođe tvrdio da je The Coalition radio na još dva projekta koji su sada otkazani, tako da je sada njihov glavni fokus možda razvoj Gears 6. Rekao je:

„Oni su otkazali taj manji projekat, kao i još jedan projekat, tako da su tu otkazane dve igre. Sve se to odrazilo na otpuštanja koja su se desila u Microsoftu, što je malo pogodilo Coalition.

Studio će sada u potpunosti preći na Gears 6. Kažem sada, verovatno je u potpunosti prešao na Gears 6 tokom prošle godine, ali definitivno, to će biti njihova sledeća igra.”

Grub je izgledao uveren u svoju tvrdnju, jer mnoge stvari ukazuju na razvoj Gears 6. Jedna je Netflixova najava partnerstva sa developerom za izdavanje nekoliko Gears of War projekata, uključujući live-action film.

Gears of War je jedna od najuspešnijih franšiza kompanije Majkrosoft, pošto je prodata u preko 22 miliona jedinica širom sveta, tako da je pošteno verovati da je sledeći naslov u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More