The Ascent zaradio više od 5 miliona dolara samo prošlog vikenda

0
233

Igrači su se složili da je The Ascent dobra igra. Ako 78% pozitivnih recenzija na Steam-u to ne dokazuje, i prosek od 74% na OpenCritic veb-sajtu, onda cifra od 5 miliona dolara, koju je igra zaradila za samo par dana nakon izlaska, to definitivno potvrđuje. Nije loše za prvu igru studija Neon Giant, a sajberpank rpg izometrijska pucačina je bila i na prvom mestu Steam Global Chart-a, što je ogroman uspeh za igre koje ne spadaju u AAA kategoriju.

Izdavač Curve je objavio da je ova igra najlakše ispunila zacrtane ciljeve, u poređenju sa ranijim naslovima koje su izdali, i da je ovo odličan početak za nove rukovodioce. Interesantno je da Neon Giant čini samo 12 zaposlenih, koji su ujedno oduševljeni kako su igru primili gejmeri. Microsoft im je takođe platio da se igra nađe na Xbox Game Pass-u, ali ova zarada ne uključuje i taj novac. Zapravo, Microsoft-ova platforma je omogućila da se još više igrača upozna sa igrom.

Igru možete probati na PC, Xbox One i Xbox Series platformama, a na Steam-u možete ostvariti popust od 10% do 9. avgusta.

The post The Ascent zaradio više od 5 miliona dolara samo prošlog vikenda appeared first on PLAY!.

Original Article