Tetris Effect: Connected stiže na nove platforme sa kros plej opcijom

0
239

Čekanju je skoro došao kraj jer će Tetris Effect: Connected napokon doći na novi PlayStation i Steam 18. avgusta. Connected je nagograđena verzija osnovne Tetris Effect igre koja sadrži jedinstveni mod za više igrača. U connected modu, tri igrača, u lokalu ili onlajn, moraju da pobede nekoliko vrlo teških bosova. Svaki igrač ima svoj pravougaonik tokom meča, ali u odrđenim trenucima tri polja se spajaju i svako može da spusti oblike gde god misli da će pomoći timu. Kombinovane linije, koje kreiraju igrači, će zatim napasti bosa, a ako uspete da pobedite tri izazova prelazite nivo.

Sve verzije Tetris Effect-a će biti automatski pretvorene u Connected 18. avgusta, a igrači će dobiti i kros plej multiplejer. Igrači sa Xbox, PlayStation, Windows 10, Oculus Quest i Epic platformi će moći istog dana da igraju sa svojim prijateljima sa Steam-a. Igra će biti dve nedelje na Steam popustu, a dobićete i besplatni Digital Deluxe DLC koji sadrži sedam muzičkih numera, jedanaest volpejpera visoke rezolucije, sedam avatara za profil i druge sitnice.

Ako dugo niste igrali neku igru koja je posvećena Tetrisu, Tetris Effect: Connected je možda najbolja verzija Tetrisa koju smo imali prilike da igramo, makar u zadnjoj deceniji. Muzika u igri je takođe sjajna, a novi načini igranja daju kopletno novo iskustvo jednoj od najstarijih igara na svetu.


The post Tetris Effect: Connected stiže na nove platforme sa kros plej opcijom appeared first on PLAY!.

Original Article