Testirao sam Annke Whiffle – bežično Wi-Fi zvono odnosno nadzorna kamera s PIR senzorom pokreta i Amazon Alexa podrškom

0
94
testirao-sam-annke-whiffle-–-bezicno-wi-fi-zvono-odnosno-nadzorna-kamera-s-pir-senzorom-pokreta-i-amazon-alexa-podrskom

Tvrtka Annke mi je na test poslala njihovo bežično internet zvono Whiffle s ugrađenom kamerom, interfonom i infracrvenim senzorom pokreta koje košta samo 30€ s poštarinom za RH (nisam siguran jeli PDV uključen u cijenu, ali meni je došlo bez carine tako da vjerojatno je).

Znači, zvono je spojeno na internet i kad netko pozvoni ili se kreće ispred kamere vama na mobitel iskoči obavijest i možete vidjeti video uživo s kamere te razgovarati s onim tko je pozvonio – bilo gdje da se nalazite, ne morate biti kod kuće.

Annke Whiffle zvono naručite na Annke službenoj trgovini: annke.com/products/whiffle-doorbell-camera

Pogledajte video (zapratite me na Youtube-u https://www.youtube.com/c/cile1977, pratite me i na Facebook-u https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Kao što vidite, slika je dovoljno kvalitetna čak i po noći (zahvaljujući dosta jakoj infracrvenoj lampi), zvono radi i kao klasično bežično zvono uz pomoć dodatka koji je uključen u paketu, WiFi signla hvata bez problema premda je montirano na čeličnu kapiju i ima tri vrste nosača koji bi am trebali biti dovoljni za montažu na bilo koju površinu.

Zvono ima ugrađenu ogromnu bateriju od čak 4800mAh i čini mi da će trajati više od mjesec dana za moj način korištenja.

Annke Whiffle radi s aplikacijom VicoHome koju možete preuzeti za Android i iOS uređaje ovdje:

VicoHome: Security Camera App

VicoHome: Security Camera App

‎VicoHome

‎VicoHome

Aplikacija čuva snimke sa zvona tri dana na svojim internet serverima, a možete ih preuzeti i na svoj mobitel. Ako u zvono ubaciti SD karticu, onda će sve snimke biti sačuvane i na kartici sve dok na njoj ima mjesta, nakon čega će brisati one najstarije i tako u krug. VicoHome nudi i mjesečnu pretplatu od 5€ s kojom čuva sve snimke 60 dana i maksimalna duljina svake snimke je 3 minute umjesto 20 sekundi kao u verziji bez pretplate. Osim toga, uz pretplatu dobijete i dosta pametnih opcija kao što su prepoznavanje ljudi, paketa, ljubimaca i slično.

Read More

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.