Test bežične električne baterijske pumpe za gume Enusic CZK-3660

0
219

Enusic CZK-3660 je bežična električna pumpa za sve gume na automobilu, biciklu, motociklu, za lopte, igračke za plažu i sve ostalo. Ima punjivu bateriju od 7800mAh (tri komada baterija tipa 18650) koju punite standardnim 5V punjačem od bilo kojeg mobitela i micro USB kabelom (kabel dođe s pumpom). S jednim punjenjem bi trebali moći potpuno napumpati dvije automobilske gume veličine 15 inča – naravno, to ćete rijetko raditi, ali ćete često nadopuniti pritisak u gumama na autu ili biciklu i to možete napraviti puno puta s jednim punjenjem.

Pogledajte test (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Pumpu Enusic CZK-3660 možete kupiti u Banggood trgovini, trenutno košta oko 35€ s uključenom dostavom iz Češke:

Pumpa ima crijevo duljine 25cm sa standardnim priključkom za Shrader ventile, a s pumpom dođu još adapteri za pumpati lopte (igla) i adapter za pumpati igračke za plažu.

Maksimalni pritisak na koji pumpa može napumpati je 10.3 bara – nisam testirao jer nemam što napumpati na toliki pritisak. Kao što možete vidjeti u videu, gume na biciklu sam napumpao na 3 bara, a na automobilu na 2.1 bar.

Upišite svoju email adresu ako želite dobivati obavijesti o novim člancima na blogu:

LoadingOriginal Article