Terraria oborila rekord sa najviše pozitivnih ocena na Steamu!

0
52

Terraria je tihi titan, sa igrom koja je prodata u preko 44 miliona primeraka od lansiranja 2011. Sa tolikom prodajom dolazi i mnogo mišljenja. Na sreću igre, konsenzus je do danas izuzetno pozitivan, a Terraria sada obara veliki Steam rekord.

Kao što je otkrio korisnik Twittera ‘Demize’, „Terraria je sada prva igra na Steam-u sa preko 1 milion recenzija uz zadržavanje svog izuzetno pozitivnog statusa! (97% pozitivno).“

Konteksta radi, postoji određeni broj igara sa daleko više od milion recenzija, a isto tako postoji i određeni broj igara sa pozitivnijim prijemom, ali Terraria je jedina sa više od milion recenzija dok je zadržala svoj status sa izuzetno pozitivnim pregled konsenzusa.

Igre kao što su CS:GO, Dota 2, GTA V i PUBG: Battlegrounds imaju preko milion recenzija (CS:GO impresivno ima preko 6 i po miliona ocena), ali nijedna od njih nije uspela da održi „uglavnom pozitivan’ prijem, sa PUBG-om na relativno niskim ‘56% pozitivnih’.

To što je Terraria uspela da održi tako visok rejting, ne samo da je prodala toliko kopija, već i da to radi tokom decenije, zaista je impresivno. S obzirom da programeri nastavljaju da dodaju novi besplatni sadržaj u igru, sa sigurnošću se može reći da recenzije Terrarrije neće pasti.

Terraria is now the first game on Steam with over 1 million reviews while keeping its Overwhelmingly Positive status! (97% positive) pic.twitter.com/3AJlAya2ge

— demize 🥚 (@demizegg) August 29, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Terraria oborila rekord sa najviše pozitivnih ocena na Steamu! appeared first on PLAY!.

Original Article