Tekken 8 izlazi do marta 2024. godine

0
63
tekken-8-izlazi-do-marta-2024.-godine

Tokom 2022, Bandai Namco je u nekoliko navrata nagoveštavao i pokazivao dugo očekivani Tekken 8. Uprkos marketingu, nije ponuđen ni datum, pa čak ni godina kada fanovi mogu očekivati da će se dočepati ove tabačine. Na sreću, sada imamo planirani period za izdavanje.

Kao deo finansijskog izveštaja Bandai Namco-a, izdavač je održao pitanja i odgovore odgovarajući na razna pitanja u rasponu od prodajnih performansi One Piece Odyssey do proizvodnje kompleta modela Gundam. Najzanimljivije pitanje se, međutim, odnosilo na dugo očekivani Tekken 8, koje je tražilo: „Molim vas, recite nam o očekivanim naslovima novih video igara koje planirate da objavite od sledeće fiskalne godine nadalje.

Kao odgovor, Bandai Namco je otkrio da „Od sledeće fiskalne godine pa nadalje, odlučeno je o novim naslovima u Tekken seriji i onom u zajedničkom razvoju sa FromSoftware. Planiramo da objavimo „Armored Core“, koji će biti objavljen u Japanu, i naslove koje su razvili inostrani studiji.

Nova fiskalna godina Bandai Namco-a počinje 1. aprila i završava se 31. marta, što znači da izdavač očekuje da će Tekken 8 biti objavljen najkasnije do kraja marta 2024. Drugi pomenuti naslov – Armored Core – već je najavljen da će biti objavljen negde 2023. godine, tako da ova vest nije iznenađujuća.

Borilačke igre obično imaju relativno duge marketinške kampanje i čini se da bi Tekken 8 mogao nastaviti ovaj trend. Ipak, ohrabrujuće je znati da bi igra trebalo da bude u rukama igrača negde najkasnije u narednih 400 i kusur dana.

Read More