Tekken 8 igrači razjareni nakon što je Bandai Namco uveo Battle Pass u igru

0
44
tekken-8-igraci-razjareni-nakon-sto-je-bandai-namco-uveo-battle-pass-u-igru

Prateći trend prihvatanja mikrotransakcija od strane igrača, Tekken 8 je najnoviji primer koji pokušava da ostvari profit od kozmetike.

Bandai Namco je sada uveo svoj Battle Pass za Tekken 8. Ako je nedavna kritika za Dragon’s Dogma 2 bila pokazatelj, fanovi nisu ljubazno prihvatili ove nove mikrotransakcije.

Nakon najave, Tekken subreddit je bio ispunjen korisnicima koji kritikuju Bandai Namco zbog ovog dodatka. Mnogi su već bili nezadovoljni nakon dodavanja kozmetičke prodavnice, iako je Bandai Namco brzo branio to.

Ovog puta, međutim, fanovi su još više frustrirani. Ukazuju na činjenicu da je Tekken 8 već bio premium izdanje od 70 dolara. S obzirom da postoje ljudi koji su kupili deluxe izdanje po još višoj ceni, ovo je izvan svakog smisla.

Treba napomenuti da ne morate kupiti Battle Pass. Ipak, opcija poput ove u plaćenoj igri nema mnogo smisla. Čini se da Bandai Namco ide all-in sa mikrotransakcijama, idući korak dalje sa svakim novim ažuriranjem.

Fanovi su takođe izjavili da je Bandai Namco namerno ograničio prilagođavanje u igri. Veruju da je to urađeno u pokušaju da privuku igrače u kozmetičku prodavnicu i Battle Pass.

Tekken Fight Pass će debitovati ove nedelje. Cena i tačne nagrade još nisu otkrivene. Igra takođe dobija svog prvog DLC lika u obliku Eddy Gordoa, koji je bio redovan deo starijih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More