Tekken 8 beta procurela u javnost, mnogim igračima sledi doživotni ban

0
76
tekken-8-beta-procurela-u-javnost,-mnogim-igracima-sledi-dozivotni-ban

Japanski developer Bandai Namco je doživotnim banom zapretio svim igračima koji su ”širili” i igrali ”ilegalnu verziju” zatvorenog beta testa za najnoviji Tekken naslov.

PC beta test, koji je trajao od 28. do 30. jula, dao je priliku ljubiteljima borilačkih igara da isprobaju Tekken 8 i podele svoje utiske sa developerima o gejmpleju, kvalitetu netkoda i potencijalnim bagovima. Međutim, s obzirom da se radi o PC platformi, mnogi igrači su uspeli da pristupe internim fajlovima bete, što im je omogućilo da igraju betu van predviđenog test perioda, mesecima i mesecima pre zvaničnog izlaska igre.

Bandai Namco i Tekken Project tim su osudili ove igrače, rekavši da su igranjem bete van predviđenog test perioda prekršili Tekken World Tour pravilnik.

An important reminder from the TEKKEN Project and Bandai Namco Esports Team. pic.twitter.com/0Fcke36yU5

— Bandai Namco Esports (@BNEesports) July 31, 2023

Bandai esports tim je takođe istakao da će svi igrači koji su igrali ilegalnu verziju beta testa biti doživotno banovani sa 2023 Tekken World Tour-a i drugih turnira.

Gotovo identična situacija se dogodila u decembru 2022. godine, kada je procurela closed network test verzija za Street Fighter 6. CAPCOM je odreagovao na isti način kao i BN, rekavši da će svi igrači koji su koristili krekovanu verziju biti potencijalno banovani sa 2023 Capcom Pro Tour-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More