Tastatura sa grafičkim displejom ispod tastera

0
51
tastatura-sa-grafickim-displejom-ispod-tastera

Mikroprinc


PCPress.rs Image

Ako vam gejmerske RGB tastature deluju atraktivno, onda će Finalmouse Centerpiece mehanička tastatura definitivno da vas oduševi. Kompanija Finalmouse upravo je predstavila tastaturu koja ima sopstveni displej i u stanju je da prikazuje animacije, koje se vide ispod transparentnih tastera. Interaktivni ekran je smešten u okviru patentirano laminiranog višeslojnog stakla (Laminated DisplayCircuit Glass Stack), koje ga štiti od oštećenja.

PCPress.rs Image

Ova kompanija je inače poznata po svojim detaljno dizajniranim periferijama, koje se često proizvode u ograničenim količinama. Time svojim proizvodima daju dozu ekskluziviteta. Kada je u pitanju ova Centerpiece tastatura, za sada nije poznato mnogo detalja. Ne zna se kolika je rezolucija displeja, kao ni ostale njegove karakteristike, ali je objavljeno da će se na njoj koristiti „interaktivni skinovi“ koji su zasnovani na Unreal Engine 5.

Tastatura poseduje sopstveni CPU i GPU za prikaz ovih animacija, tako da neće koristiti resurse računara na koji je povezana. Na raspolaganju je (za sada) nekoliko atraktivnih skinova, a objavljeno je da će dizajneri moći sami da ih kreiraju i prosleđuju kompaniji, pri čemu će prihvaćeni skinovi obezbediti monetizaciju autorima, kroz prodaju preko Finalmouse Centerpiece prodavnice.

Cena ove tastature je 349 dolara.

Izvor: ArsTechnica

SBB


Tagovi: , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.