Talas priznanja i nominacija za Jeanneau brodove

0
66
talas-priznanja-i-nominacija-za-jeanneau-brodove

Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje izbor za Motorni brod godine, koji se sastoji iz dva dana testiranja na vodi a žiri je sastavljen isključivo od čitalaca magazina. Model Cap Camarat 7.5 CC Serie3 je proglašen za pobednika u kategoriji „Ispod 7 metara“. Motor Boat nagrade rezervisane su za najbolje brodove koje su testirali novinari bri- tanskog magazina Motorboat and Yachting u 8 kategorija.

Ove sezone, Jeanneau ima dva broda među finalistima: Cap Camarat 12.5 WA u kate- goriji „Vikend brodova“ i DB/43 u kategoriji „Sportskih kruzera do 14 metara“. Nagrada Best of Boats predstavlja najveće priznanje za motorne brodove u Evropi i dodeljuje se u različitim kategorijama. Ovo priznanje se dodeljuje na osnovu prethodno sprovedenih testova na vodi, od strane žirija koji se sastoji od 18 nezavisnih novinara iz nautičkih publikacija.

Jeanneau modeli koji su nominovani: The Cap Camarat 7.5 CC Series 3 i Cap Camarat

WA Series 3 u kategoriji „Najbolji za početnike“ i model DB/43 u kategoriji „Najbolji za porodice“.

Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje izbor za Motorni brod go- dine. Ove godine su modeli Cap Camarat 7.5 CC Series 3 i Merry Fisher 795 Sport Series 2 nominovani za titulu „Motorni brod godine 2022.“ u kategoriji „Ispod 7 metara“.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Read More