Take-Two veruje da je 50 dolara odlična cena za prosti Red Dead Redemption port

0
63
take-two-veruje-da-je-50-dolara-odlicna-cena-za-prosti-red-dead-redemption-port

Najnovija najava Rockstara o Red Dead Redemption portu dočekana je sa razočaranjem. Umesto da ponudi čak i osnovni remaster igre, Rockstar jednostavno ponovo izdaje staru verziju igre, upakovanu sa Undead Nightmare, za PS4 i Nintendo Switch. Cena od 50 dolara za 13 godina staru igru podigla je mnogo obrva, ali Take-Two stoji čvrsto, tvrdeći da je cena “odlična vrednost”.

U intervjuu sa IGN, izvršni direktor Take-Two, Strauss Zelnick, odgovorio je na kritike o ceni ponovnog izdavanja, navodeći da veruju da je “komercijalno tačna”. Zatim dodaje da kako igra uključuje dodatni sadržaj u vidu Undead Nightmare, samim tim je “odlična vrednost za potrošače”.

Ovo ne uzima u obzir da je Xbox 360 verzija dostupna Xbox igračima kroz backwards compatibility po mnogo nižoj ceni od ove već neko vreme. Takođe je razočaravajuće videti da igra još uvek ne dolazi na PC, čak i nakon uspeha Red Dead Redemption 2 na platformi.

Iako nema nativnog PS5 izdanja za Red Dead Redemption, igra se može igrati putem kompatibilnosti sa sada “novom” PS4 verzijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More