Take-Two nagoveštava da će GTA 6 biti nešto neviđeno do sada

0
39
take-two-nagovestava-da-ce-gta-6-biti-nesto-nevidjeno-do-sada

Izvršni direktor Take-Two, Strauss Zelnick, je govorio o izazovima koje Rockstar ima kada je u pitanju ispunjavanje očekivanja sa Grand Theft Auto 6. Prema njemu, Rockstar mora hodati tankom linijom nudeći igračima nešto što se oseća i potpuno novo i ujedno uverljivo poznato.

Zelnick je rekao da usvajamo naše “hitove” kao da su deo nas i da lično shvatamo ako kreatori naprave izbor koji nije u skladu sa tim kako mislimo da bi ti hitovi trebali biti razvijeni. To je izazov sa kojim se ljudi iz Rockstara suočavaju svaki put kada postoji nova iteracija Grand Theft Auto igara.

Rockstar-ov odgovor je tražiti savršenstvo i ništa manje od toga. U jednom od najpoznatijih curenja podataka u industriji igara, više od sat vremena snimka rane verzije GTA 6 objavljeno je na internetu prošlog septembra. Procureli snimak je uključivao gejmplej u otvorenom svetu iz alfa verzije GTA 6 i navodno potvrdio da će se igra odvijati u Vice City i imati ženskog protagonista.

Naravno, to što GTA 6 mora biti nešto što je do sada neviđeno a opet igračima poznato potvrđuje zašto je dolazak ove igre toliko očekivan. Stvarno se nadamo da će tome doći kraj, pogotovu pošto izdavač sve otvorenije priča o igri, a nedavno je nagovešteno da bi GTA 6 mogao izaći već naredne godine i da će potencijalno biti najskuplja igra u istoriji ikada napravljenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More