SYNTHETIK 2 dolazi u Steam Early Access ovog novembra

0
181

Nemački studio, Flow Fire Games, sačinjen od samo dva developera, polako se sprema da izbaci nastavak njihove taktičke rogue-lite pucačine SYNTHETIK 2. Igra dolazi na PC 11. novembra, a svi zainteresovani će moći da uskoče u Steam Early Access program i pomognu nemačkom dvojcu da dodatno obogati i zategne igru do zvaničnog izlaska.

SYNTHETIK 2 će krasiti haotična akcija i interesantna oružja koja su učinila original tako zabavnim, a očekujemo i podjednako dobru muziku koja nije dopuštala da nam opadne adrenalin. Legije zlih mašina i dalje nisu izvukle pouku, tako da ćemo morati da se vratimo sa novim klasama, specijalizacijama i smrtonosnim arsenalima, i pretvorimo ih u otpad.

Nastavak će podržavati i modovanje, a moći ćete da ga igrate i sa četiri igrača. Igra je dobila još jednu dimenziju, a sadržaće i univerzalnu hab lokaciju koja je postala deo mnogih rogue-lite igara. Cena u Early Access-u će biti 19.99 evra , što je odlična vrednost za igru koju možete gotovo beskonačno igrati i kreirati nekoliko build-ova pomoću novog upgrade sistema koji vam pruža još veću fleksibilnost nego ranije. U nastavku pogledajte novi trejler koji najavljuje ulazak u Early Access program.

The post SYNTHETIK 2 dolazi u Steam Early Access ovog novembra appeared first on PLAY!.

Original Article