Switch 2 nije sledeća Nintendo konzola?

0
43
switch-2-nije-sledeca-nintendo-konzola?

Nintendo Switch je na tržištu već više od 2000 dana i dok smo godinama slušali glasine u vezi sa naslednikom veoma uspešne konzole, Nintendo ostaje zatvoren u vezi cele ideje o novoj Nintendo konzoli. Prema jednom insajderu iz industrije, međutim, sledeći Nintendo sistem možda neće biti Switch 2, pa ni Switch Pro.

Džef Grab je stekao uglednu reputaciju u poslednjih nekoliko godina zbog svog insajderskog znanja o raznim nenajavljenim igrama, događajima i još mnogo toga u razvoju. U nedavnoj epizodi Kinda Funny Daily, Grubb je ponudio uvid u Nintendove buduće planove za Switch naslednika, rekavši: “Još uvek je na stolu da dobijemo nešto Switch… ne Pro, možda čak ni ne nužno Switch 2.

Grubb je nastavio: “Možda je nešto između toga definitivno kao stvarna nadogradnja u smislu hardvera, ali u smislu načina na koji ga Nintendo pozicionira, čini se da bi mogli da pokušaju da malo pređu liniju i rade kao Super Switch koji nastavlja generaciju na način koji je značajniji nego što su to činili od Game Boy Color”.

Nintendo je sigurno pogodio u centar sa Switch-om i zato bi imalo smisla samo da proizvođač konzole udvostruči ono što funkcioniše i nastavi da izdaje poboljšani Switch hardver dok nudi potpunu kompatibilnost sa trenutnim Switch igrama i uslugama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More