Svi Google One paketi od sada uključuju i VPN

0
68
svi-google-one-paketi-od-sada-ukljucuju-i-vpnGoogle-ov sveobuhvatni paket usluga, Google One, od sada uključuje i VPN, koji će se moći koristiti na Android, iOS, Windows i Mac uređajima.

„Počevši od danas i uvodeći u sledećih nekoliko nedelja, proširujemo VPN pristup na sve Google One planove, uključujući i onaj osnovni. VPN će biti dostupan u 22 zemlje, a možete ga deliti sa do pet drugih korisnika ako su na vašem Google One planu“, objavio je Google na službenom blogu.

Zemlje u pitanju su sledeće – Austrija, Australija, Belgija, Kanada, Danska, Finska, Francuska, Nemačka, Island, Irska, Italija, Japan, Meksiko, Holandija, Norveška, Južna Koreja, Španija, Švedska, Švajcarska, Tajvan, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD.

Google nije objavio kada će VPN postati dostupan za Google One korisnike ostalih zemalja, među kojima je i Srbija. Podsjetimo, kod nas paket Google-ovih usluga od 100 GB moraju platiti 210 dinara mesečno, za standardni od 200 GB 310 dinara, a za najjači od 2 TB moraju izdvojiti 1050 dinara mesečno.

Read More