Svaka Overwatch 2 klasa dobija novog heroja, počevši od tenka zvanog Mauga

0
65
svaka-overwatch-2-klasa-dobija-novog-heroja,-pocevsi-od-tenka-zvanog-mauga

Na BlizzConu u nedelji za nama, Overwatch 2 tim je predstavio najnovijeg heroja. Mauga je novi heroj Tank klase koji koristi dva mitraljeza i dizajniran je da se istakne u situacijama bliske borbe. Takođe dobijamo najavu onoga što nas čeka 2024. godine.

Iako mnogi imaju pritužbe na Overwatch 2, igra i dalje privlači pristojan broj igrača. Na Steamu, uprkos ‘Pretežno negativnoj’ oceni igre, igra privlači blizu 40.000 igrača dnevno. Brojevi na Battle.netu mogu biti veći, jer su se većina fanova navikla na Blizzardov lanser i možda nisu prešli na Valveovu platformu. Na Twitchu, Overwatch 2 se još uvek redovno pojavljuje među deset najgledanijih igara, iako je na donjem kraju te liste.

Za one posvećene fanove koji i dalje ostaju uz Overwatch 2, Blizzard je na BlizzConu ovog vikenda predstavio novog tenk heroja, Maugu, i učinio ga igrivim kao deo probnog perioda tokom ovog vikenda. Novi heroj će biti lansiran sa sledećom sezonom igre:

U gameplay trejleru, možemo videti akciju dvostrukih mitraljeza lika, jedan nanosi nestabilnu štetu, a drugi zapaljivu štetu. Ostale sposobnosti uključuju skok koji nanosi AoE štetu i sposobnost ‘Cardiac Overdrive’, koja vam omogućava da se lečite dok nanosite štetu. Koristeći Ult Cage Fight, možete dobiti beskonačnu municiju na kratko vreme.

Blizzard je takođe najavio još dva heroja koji dolaze u igru 2024. godine, novog Damage heroja pod nazivom Venture i novog Support lika, trenutno pod kodnim imenom Space Ranger. Ovi novi heroji će debitovati u odvojenim sezonama sledeće godine, zajedno sa novim PvP modom i povratkom mape Hanamura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More