Superhot: Mind Control Delete

0
409

Negde između pucačine iz prvog lica i slagalice, Superhot je u osnovi stvorio njegov sopstveni žanr. Vreme se kreće samo kada vam dozvolјava da izbegavate metke, udarate neprijatelјe i bacate predmete brzinom kojoj je suparnik samo besni John Wick, što ima za rezultat reprize u stvarnom vremenu koje bi se dobro uklopile u jedan od njegovih filmova.

Od originalnog Superhota i njegovog VR izdanja, igrači koji traže više njegovog haosa usporenog kadra, ostali su bez sreće, jer jednostavno ne postoji nešto drugo kao što je to. Na kraju krajeva, to je najinovativnija pucačina godinama.

Tim igračima će bez sumnje biti drago kada čuju o Mind Control Delete – novoj igri u seriji koja je besplatna ili snižena za postojeće vlasnike originalne igre, koja zamenjuje fokus priče originalne igre nečim malo otvorenijim. Započinjete odabirom čvora sa mape zasnovane na mreži, a zatim se igrate kroz niz nivoa, nakon čega ćete završiti čvor i prelazite na sledeći.

Za razliku od originalne igre, gde je jedan pogodak značio smrt, sada kada izgubite srce, umrete samo kada vam ponestane. Dizajn nivoa se takođe promenio, tako da dok je svaki nivo ranije imao svoju mapu i neprijatelјi su se pojavlјivali na određenim mestima, mape i položaji neprijatelјa sada su nasumični svaki put. Kao rezultat, oseća se manje poput zagonetki iz prethodne igre i više kao akciona igra. Kako se osećate u vezi s tim, svodiće se na lični ukus, ali teško je poreći da donosi neke koristi.

Glavna korist dolazi između nivoa, gde ćete povremeno moći da izaberete hack. Hacks mogu da budu jednostavni poput nadopunjavanja vaših srca, ali mogu da budu i značajni modifikatori igre, u rasponu od smanjenja ohlađivanja između vaših pucnja do uzrokovanja da bačeni predmeti eksplodiraju prilikom udara. Pomoću odgovarajućih hack-ova možete da bacate noževe i katane direktno kroz neprijatelјe, skačete na neprijatelјe da ih ubijete ili povećate snagu vaših udaraca. Počećete sa nekoliko i otklјučaćete ih više dok ih pronalazite na mreži za izabiranje nivoa.

Mind Control DeleteAko su hack-ovi tamo gde krojite igru tako da odgovara igračkom stilu, jezgra su gde ih odaberete. Započinjete sa jezgrom koja vam daje tri srca umesto dva, ali uskoro ćete pronaći druga jezgra koja pružaju sposobnosti umesto tog dodatnog srca. Sposobnost jurišanja prema neprijatelјu i udaranje po njima je rano, ali naša omilјena kreće od katane koju možete da opozovete nakon što ste je bacili. Jezgra su moćna i šta god odaberete, mogu da se dodatno nadopune hack-ovima. Kombinujte opoziv katana jezgraa sa hack-om koji oštricu odbija od neprijatelјa na putu ka vama, i osećaćete se gotovo nezaustavlјivo!

Mind Control DeletePostoji mnoštvo novih predmeta i oružja za ubistvo i sakaćenje. Puška, noževi i olovke za bacanje, drvene daske sa ekserima; postoji mnogo novih raznolikosti sa kojima ćete udarati neprijatelјe, mada je pištolј jedino novo vatreno oružje. Katana takođe sada odbija metke nazad u onog ko ih je ispalio, što je jednako cool koliko i smešno, posebno u kombinaciji sa hack-om koji odbija sve metke prema njihovim pucačima kada pogodite samo jednog od njih.

Mind Control DeleteKao osnaženi kao što ste sada, neprijatelјi takođe imaju i nekoliko novih trikova. Oni koji drže malo oružje mogu da blokiraju bačene predmete, dok oni sa mačevima mogu čak i metke da blokiraju. Drugi imaju samo jedno označeno slabo mesto u crvenoj boji, što bi moglo da bude poželјnije neprijatelјima koji eksplodiraju u kiši metaka kada umru. Oni ohrabruju različite pristupe da se pobrinete o njima, pomažući da igranje iz minut u minut bude što raznovrsnije.

GamePlaySvi ovi dodaci kombinuju se u onome što je u osnovi igralište za borbu sa sporim kretanjem. Kada odbijete metak prema napadaču, bacate vaš mač kroz dva druga, zgrabite jednu od vaših pušaka iz vazduha i raznesite tri druga neprijatelјa, samo da biste uzeli olovku i bacili je kroz lobanju onog koji je preostao ne može da se ne osećate kao glavni glumac u akcionom filmu, posebno dok gledate reprizu na kraju. To je najbolјe Superhot iskustvo do sada.

Oni takođe imaju svoju cenu. Prepustili ste se nivoima i zagonetkama originalne igre, pri čemu će se ponovna upotreba nivoa u Mind Control Delete-u početi da oseća ponavlјajuće. Rezultat randomizovanih nivoa i neprijatelјskih plasmana je taj što postoji veća vrednost pri ponovnom pokretanju na čvoru i pronalaženju različitih vrsta neprijatelјa koji dolaze sa različitih lokacija. U igri je još puno mapa, a ako ne možete da izaberete na kojoj igrate trebalo bi da osigurate da se previše ne umorite od bilo koje pojedinačne.

Svaki čvor je samostalan, nakon što ga dovršite i započnete drugi, krećete od nule i sakuplјate nove hack-ove, što se čini malo suzdržano. Otklјučaćete i beskrajni režim gde možete da izaberete novi hack nakon svakih nekoliko talasa, što vam zaista omogućava da uništite armiju neprijatelјa, gde se glavni nivoi završavaju nakon što ste ubili određenu količinu njih. Naš najviši je 320 do sada.

Nažalost, igra ima i nekoliko tehničkih problema, bar na PS4 Pro. Postoji nekoliko problema sa brzinom kadrova, i štucanjem, što je prilično retko, i povremeno zamrzavanje koje traje samo sekundu, ali može da ima za rezultat nepravednu smrt dok iznenada stanete, a zatim se pomerite nekoliko centimetara odjednom. Tu je i retka greška u kojoj su neki neprijatelјi potpuno nevidlјivi, što je dovolјno teško kada sve što vidite je njihov pištolј kako lebdi u vazduhu i praktično je nemoguće kada pokušavaju da vas pogode jer uopšte ne možete da ih vidite. To može da se popravi zatvaranjem i ponovnim pokretanjem igre, ali to ne bi trebalo da bude potrebno.

Superhot: Mind Control Delete briše akcijske zagonetke originalne igre i baca mnoštvo novih sposobnosti i oružja na više slučajnih nivoa. Uzima suštinsku koncepciju Superhot-a i daje svež spin na stvari. Šteta što je malo iznevereno nekim tehničkim problemima, jer je to najbolјa verzija Superhot-ovog jedinstvenog igranja do sada.

Dobro:

  • Uzvišena usporena borba
  • Jezgra i hack-ovi omogućavaju različite igračke stilove
  • Mnogo mapa
  • Još više načina za ubijanja

Loše:

  • Može da postane ponavlјajuće nakon nekog vremena
  • Neki rame rate problemi i greške

Superhot: Mind Control Delete was last modified: 14 avgusta, 2021 by Nemanja Ristic

The post Superhot: Mind Control Delete appeared first on ITNetwork.

Original Article