SuperFire G19: zglobna super praktična LED svjetiljka

56

Snimio sam kratku prezentaciju vrlo praktične LED lampe SuperFire G19 koja ima zglob te može svjetliti pod 90 stupnjeva što znači da ju možete objesiti na opasač ili džep i imati slobodne ruke dok nešto radite, a s njom je došao u i držač za glavu pa ju možete nositi i na glavi – pogledajte (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/)::


Kao što vidite, ima i super praktičan magnet s kugličnim zglobom tako da svjetiljku možete usmjeravati po potrebi – jako korisno ako radite ispod haube automobila.

Osim normalnog usmjerenog snopa svjetla ima i COB diodu koja svjetli na sve strane što je odlično za osvjetljavanje većeg prostora. COB dioda može svjetliti i crvenom bojom što je korisno da vas ne zaslijepi po noći.

Ima ugrađenu punjivu bateriju model 14500 s ugrađenim punjačem, veliki USB type A pa ju možete puniti na bilo kojem punjaču ili računalu. Baterija traje oko sat i pol na najjačem svjetlu.

SuperFire G19 možete naručiti iz Aliexpress trgovine (cijena je oko 14€):

Drugu, sličnu, lampu iz video snimke, Nicron N9, možete isto naručiti s Aliexpress-a (cijena je oko 24€ bez baterije):

Original Article