SuperFire G19: zglobna super praktična LED svjetiljka

0
153

Snimio sam kratku prezentaciju vrlo praktične LED lampe SuperFire G19 koja ima zglob te može svjetliti pod 90 stupnjeva što znači da ju možete objesiti na opasač ili džep i imati slobodne ruke dok nešto radite, a s njom je došao u i držač za glavu pa ju možete nositi i na glavi – pogledajte (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/)::


Kao što vidite, ima i super praktičan magnet s kugličnim zglobom tako da svjetiljku možete usmjeravati po potrebi – jako korisno ako radite ispod haube automobila.

Osim normalnog usmjerenog snopa svjetla ima i COB diodu koja svjetli na sve strane što je odlično za osvjetljavanje većeg prostora. COB dioda može svjetliti i crvenom bojom što je korisno da vas ne zaslijepi po noći.

Ima ugrađenu punjivu bateriju model 14500 s ugrađenim punjačem, veliki USB type A pa ju možete puniti na bilo kojem punjaču ili računalu. Baterija traje oko sat i pol na najjačem svjetlu.

SuperFire G19 možete naručiti iz Aliexpress trgovine (cijena je oko 14€):

Drugu, sličnu, lampu iz video snimke, Nicron N9, možete isto naručiti s Aliexpress-a (cijena je oko 24€ bez baterije):

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)