Super Mario Bros. film dobija specijalnu Nintendo Direct prezentaciju

0
52
super-mario-bros.-film-dobija-specijalnu-nintendo-direct-prezentaciju

Film Super Mario Bros. bi trebalo da bude ogroman za Nintendo, sa fanovima širom sveta, kako tvrdokornim tako i onim koji su manje u tom svetu, koji će izgleda biti uzbuđeni da vide šta umovi Nintenda i Illumination studija spremaju za najpopularnijeg vodoinstalatera. Uoči premijere filma 7. aprila, Nintendo je najavio Direct posvećen predstojećem filmu, dajući nam pogled na njegov poslednji trejler.

Objavljujući na Twitteru, zvanična Nintendo stranica je rekla „Pridružite nam se u 23h [9. marta] za svetsku premijeru poslednjeg trejlera za film The Super Mario Bros.! Nijedna informacija o igrama neće biti uključena u ovaj #NintendoDirect.”

Pored najave, Nintendo je objavio još jedan promotivni poster za film, prikazujući gomilu likova kako plutaju svetlim i šarenim Putem duge dok ih juri Plava školjka.

Iako smo već videli pristojnu količinu informacija iz filma, bilo bi dobro da se dublje pogleda kako funkcioniše sam svet. Naravno, već smo se počastili nizom referenci na Mario franšizu, ali bi bilo dobro da dobijemo trejler fokusiran na priču koji malo više pokazuje logiku sveta.

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) February 22, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More