Summer Game Fest će imati 3 ili 4 velike najave

0
36
summer-game-fest-ce-imati-3-ili-4-velike-najave

Jun je skoro tu i mnogi izdavači planiraju da najave nove igre tokom emisija tokom meseca. Summer Game Fest će biti emitovan 8. juna i Kejli želi da postavi očekivanja rano, otkrivajući da će šou imati oko tri ili četiri “velike” najave.

Prema Kejliju u intervjuu objavljenom na Epic Games sajtu, jedna ili dve igre mogu napraviti veliku razliku za emisije sa najavama poput ove. Može biti izazovno zaključati ta otkrivanja, jer ponekad izdavači odustanu ili promene planove.

Dok je to uvek zabrinutost prilikom postavljanja događaja poput ovog, Keighley kaže da ove godine možemo očekivati “tri ili četiri stvari koje će biti prilično velike za ovu publiku”. U prethodnim godinama, Summer Game Fest je korišćen kao platforma za prikazivanje igara poput Elden Ring-a. Moguće je da će From Software ponovo sarađivati sa Kejlijem ove godine kako bi prikazao Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Na listi podržavalaca Summer Game Fest-a su već brojne visokoprofilne kompanije, uključujući Amazon Games, Netflix, Xbox, PlayStation i ostale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More