Suicide Squad već izgubio 85% igrača na Steamu

0
56
suicide-squad-vec-izgubio-85%-igraca-na-steamu

Iako su očekivanja od Rocksteady Studios bila visoka nakon Batman Arkham trilogije, Suicide Squad: Kill the Justice League retko se podudara sa svojim prethodnicima iz istog univerzuma.

Nedugo nakon njegovog lansiranja, igra je postala najlošije ocenjeno izdanje Rocksteady Studios-a do danas i dostigla je vrhunac sa samo oko 7K igrača u ranom pristupu. Ovaj broj se povećao za puno izdanje, ali igra već gubi igrače.

Više od dve nedelje nakon njegovog izlaska, Suicide Squad: Kill the Justice League je izgubio 85% svojih igrača.

Kao što se vidi iznad, manje od hiljadu igrača je trenutno aktivno u igri, a dostigla je vrhunac sa manje od 2K istovremenih igrača u poslednja 24 sata.

Gledajući sve vreme vrhunca, Suicide Squad: Kill the Justice League je dostigao oko 13,5K igrača na lansiranju. Međutim, od tada je igra izgubila većinu svojih igrača.

Nedavna izdanja poput Helldivers 2 nastavljaju da obaraju svoje rekorde u broju istovremenih igrača, ali ovaj live service projekat Rocksteady Studiosa se bori da zadrži malo igrača koje još uvek ima.

Ako se ovo nastavi, developer možda neće imati mnogo razloga da nastavi da podržava igru. Iako je već planiran opsežan put nakon lansiranja, podrška bi mogla biti skraćena u najgorem slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More