Suicide Squad ima duplo manje igrača nego Marvel’s Avengers na izlasku

0
107
suicide-squad-ima-duplo-manje-igraca-nego-marvel’s-avengers-na-izlasku

Suicide Squad: Kill the Justice League imao je manje od polovine igrača na Steamu prvog dana u odnosu na Marvel’s Avengers.

Prema nezavisnom agregatoru podataka za Steam, SteamDB (prvi put izvestio PCGamesN), Marvel’s Avengers je imao 29.916 igrača na Steamu tokom svog prvog dana punog lansiranja, dok je Suicide Squad: Kill the Justice League imao samo 13.459.

Obe igre su ponudile period ranog pristupa u kojem su igrači mogli da plate za posebnu verziju igre da bi igrali igru pre punog lansiranja.

Rano lansiranje Suicide Squad nije bilo bez problema. Čim je igra postala dostupna u Novom Zelandu i Australiji, Rocksteady je bio primoran da je povuče sa mreže nakon što su igrači doživeli bag koji je automatski završavao igru nakon što su se prvi put prijavili.

Vreme nepovezanosti trajalo je više od šest sati. Ovo je pratilo dalje održavanje u sredu, koje je trajalo oko sat vremena.

Kao odgovor na ovo, Warner Bros. je poklonio igračima koji su imali rani pristup 20$ in-game valute.

Za igranje Suicide Squad i Marvel’s Avengers bila je potrebna online veza. Dok Suicide Squad: Kill the Justice League zahteva stalnu vezu, Marvel’s Avengers je zahtevao jednokratnu proveru na početku svake sesije.

Crystal Dynamics je prošle godine najavio da će završiti svu zvaničnu podršku za Marvel’s Avengers 30. septembra 2023, objavivši svoje poslednje ažuriranje 31. marta. Igra sada nije dostupna za kupovinu.

Read More