Suicide Squad igra će zahtevati stalnu internet konekciju i za solo igranje

0
47
suicide-squad-igra-ce-zahtevati-stalnu-internet-konekciju-i-za-solo-igranje

Kao deo nedavnog State of Play događaja, fanovi su dobili detaljan pogled na predstojeću Suicide Squad: Kill the Justice League – kooperativnu akciono-avanturnu igru otvorenog sveta. Iako se naslov može u potpunosti igrati solo – sa prirodom saradnje koja je samo dodatak iskustvu – sada je potvrđeno da će čak i kada se igra za jednog igrača, Suicide Squad: Kill the Justice League zahtevati uvek onlajn vezu.

Kada odete na njihovu veb stranicu, možete pronaći desetine odgovora na neka od najčešće postavljanih pitanja, u rasponu od „da li će Suicide Squad: Kill the Justice League imati in-game kupovine?“ (da) na „da li će Suicide Squad: Kill the Justice League imati Battle Pass?“ (takođe da).

POVEZANO: Pogledajte novi trejler za Suicide Squad: Kill the Justice League

U nesrećnom otkriću, jedno od postavljenih pitanja bilo je „da li je potrebna internet veza za igranje Suicide Squad: Kill the Justice League?“ na šta je Rocksteady odgovorio: „Da, potrebna je internet konekcija da biste igrali Suicide Squad: Kill the Justice League solo ili putem onlajn saradnje.

Veoma je nesrećno videti da ćete čak i kada igrate solo morati da budete povezani na internet. Ovo predstavlja probleme za prenosive uređaje kao što je Steam Deck, kao i za one sa lošom internet vezom (ili kada je uopšte nema).

Suicide Squad: Kill the Justice League ni na koji način nije prva igra koja uključuje takav oblik DRM-a, a sigurno neće biti ni poslednja. Već znamo da će Arkaneova kooperativna pucačina u otvorenom svetu – Redfall – takođe zahtevati konstantnu onlajn vezu čak i kada igrate solo.

Iako da, Suicide Squad: Kill the Justice League zaista naglašava kooperativnu igru, kaže se da se igra može u potpunosti igrati u singleplejeru i zato je razočaravajuće videti da je čak i kada idete solo potrebna onlajn konekcija. Nadamo se da će ova odluka biti poništena pre pokretanja igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More