Studio Sucker Punch definitivno zapošljava za Ghost of Tsushima 2

0
114

Ima smisla da bi Sucker Punch želeo da napravi serijal od Ghost of Tsushima, igre koja je do danas prodata u preko 8 miliona primeraka. Dakle, kada se pojave oglasi za posao, zapošljavanje za nenajavljenu stealth igru otvorenog sveta, naši umovi se automatski okreću ka Ghost of Tsushima 2.

Na osnovu dva nova oglasa za posao na sajtu studija Sucker Punch – jedan traži tehničkog dizajnera borbe i jedan višeg dizajnera borbe – možda ćemo imati neke preliminarne detalje o tome šta studio želi da postigne sa svojim sledećim naslovom.

Oglasi za posao navode želju za osobljem sa iskustvom u bliskoj borbi i stealth-u, kao i iskustvom u radu u scenarijima otvorenog sveta. S obzirom na to da je prethodna igra iz studija sadržavala sve te elemente, nije teško pomisliti da bi ovo, verovatno, moglo biti Ghost of Tsushima 2.

Naravno, uvek postoji šansa da ovo može biti nešto drugo; novi IP, možda, ili čak nastavak serijala Sly Cooper ili Infamous. U vreme pisanja, ništa nije potvrdio ni Soni ni sam developer. Dakle, moraćemo samo da sačekamo i vidimo čemu će ti poslovi na kraju služiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Studio Sucker Punch definitivno zapošljava za Ghost of Tsushima 2 appeared first on PLAY!.

Original Article