Studio specijalizovan za animirane filmove završava Super Mario Bros.

0
267

Studio koji nam je doneo animirane filmove kao što su Despicable Me i The Secret Life of Pets, polako završava rad na filmu Super Mario Bros. Illumination-u je pripalo to zadovoljstvo da ponovo donese na ‘’male ekrane’’ karaktera koji se nije često pojavljivao na ovom tipu medija. Komičar Sebastian Maniskalko je potvrdio u podkastu da film nije samo glasina, već da će glumeti Mariovog šefa, Spajka, koji se pojavio 1985. godine u igri Wrecking Crew na NES-u i arkadama. Saradnja Nintendo-a i Illumination-a ima smisla, jer je Super Mario svet prepun luckastih karaktera, a ako neko zna da napravi uvrnute sajdkik karaktere, onda je to Illumination (minjoni).

Još januara 2020. godine Nintendo-ov predsednik Šuntaro Furakava je pomenuo da razvoj animiranog filma ide po planu, i da veruje da će biti spreman za bioskopske projekcije 2022. godine. Izvori bliski Illumination-u su otkrili prošle godine i da rad na filmu neometano napreduje uprkos pandemiji, jer je studio već ranije praktikovao rad od kuće. Predsednik Nintendo-a je nedavno ukazao da kompanija istražuje mogućnosti kreiranja još animiranih sadržaja koji bi se bavili drugim franšizama i serijalima iz njihove kolekcije.

MARIO ILLUMINATION MOVIE NEWS: Comedian and actor Sebastian Maniscalco has confirmed that he’s playing the role of “Spike, [the brother’s] boss” in the animated Mario bros movie. https://t.co/J8WpUgXwfx

— MichaelO2000 (@MichaelO2k) August 8, 2021

The post Studio specijalizovan za animirane filmove završava Super Mario Bros. appeared first on PLAY!.

Original Article