Studio iza Iron Man VR sada radi na Batman VR igri

0
37
studio-iza-iron-man-vr-sada-radi-na-batman-vr-igri

Batman nije stranac u svetu virtuelne stvarnosti, sa kratkim, ali impresivnim VR iskustvom koje je objavljeno za platformu još 2017. godine, čini se da je još jedna Batman VR igra u razvoju od tima koji je napravio Iron Man VR 2020.

Kako je otkrio i prvi izvestio Janko Roettgers preko Twittera, čini se da je FTC nehotice otkrio da je Batman VR igra u pripremi, sa dokumentom koji kaže „U septembru 2022. godine, Meta je kupila Camouflaj, koji trenutno razvija Ironman i Batman VR aplikacije za Quest.”

Dokaz da je Batman VR igra u razvoju dodatno je podstaknut naknadnim aktivnostima u kojima je Meta zatražio od FTC-a da se rediguje gore pomenuti dokument jer još nije poznat javnosti, pišući da je Meta „obavestila tužioca o svom stavu da Stav 43(i) Dkt. 277 sadrži neredigovanu referencu na pitanje koje Meta smatra veoma poverljivim.” – taj pasus je onaj koji se odnosi na Batman VR.

Kao što je pomenuto, Camouflaj je ranije razvio uglavnom dobro prihvaćeni Iron Man VR, iako je vredno napomenuti da je igra prvobitno razvijena za prvu generaciju PSVR-a – što znači da je njen dizajn bio prilično kompromitovan. Nadamo se da ova igra Batman VR za Quest neće imati iste probleme.

Oups: The FTC accidentally spilled the beans on Camouflaj, a games studio Meta acquired in September, developing a Batman VR game for the Quest. https://t.co/pnmUYnCtiE pic.twitter.com/67AfwpRBWl

— Janko Roettgers (@jank0) November 22, 2022

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More