Studio iza Dead by Daylight radi na novoj next-gen multiplejer franšizi

0
21

Dead by Daylight je postao sve jači, a igra stara 6 godina pokazala se popularnijom nego ikada. Dok će tim u Behaviour Interactive nastaviti da podržava svoju veoma uspešnu igru, studio takođe radi na novom nenajavljenom konkurentskom naslovu za više igrača.

Ovaj izveštaj dolazi od VeryAliGaming-a, koji je – udubljujući se u spisak poslova Behavior Interactive-a – otkrio niz značajnih detalja koji se odnose na sledeći naslov studija. Prvo, čini se da će igra biti ekskluzivna za sisteme trenutne generacije aka. PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. Ova tri sistema će moći da komuniciraju jedan sa drugim jer će igra navodno imati i podršku za više platformi – što je neophodno na današnjem tržištu.

Druge moguće inkluzije kreću se od toga da sadrži sistem inventara; sistem postignuća; kao i – nažalost – potencijal za mikrotransakcije. Kao i kod većine naslova za više igrača, igra je zamišljena da bude live service iskustvo, što znači da fanovi treba da očekuju konzistentna i besplatna ažuriranja tokom njenog životnog veka. Na kraju, ali ne i najmanje važno, igra će biti takmičarske prirode – iako je trenutno nepoznato koliko je konkurentna.

Dead By Daylight je mali indi tim katapultirao do uspeha, a developer je nastavio da ga održava. Kao takav, biće zanimljivo videti šta Behaviour Interactive može da uradi sa budžetom i umećem koje sada mogu da priušte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Studio iza Dead by Daylight radi na novoj next-gen multiplejer franšizi appeared first on PLAY!.

Original Article