Strimer prešao svih 12 Assassin’s Creed igara bez primljene štete

0
103

Assassin’s Creed strimer je uspeo da postigne prilično impresivan podvig pobedivši sve glavne igre bez ijedne primljene štete.

Video igre su očigledno plodno tlo za izazove, a u igrama sa healtima, uspeti da ne primite nijedan pogodak je svakako jedan od većih. Sada je strimer i jutjuber Hajete Bahadori uspeo da uradi upravo to, sa svih 12 glavnih igara iz Assassin’s Creed franšize.

Bahadori je završio ovaj višemesečni izazov u ​​aprilu, otpremajući drugi deo svoje serije Assassin’s Creed Valhalla 11. aprila. Postoji cela lista posvećena ovom putovanju koju možete pogledati u nastavku, mada ćete morati da odvojite dobar deo vremena. Pošto traje preko 80 sati.

Nije iznenađujuće da je ovo jedna od onih situacija tipa „postoji pandemija i moram nešto da uradim“, sa Bahadorijem koji počinje sa Jedi: Fallen Order. U razgovoru za Kotaku, Bahadori je rekao da uživa u igrama koje nagrađuju “nevidljivost, suptilnost, preciznost i različite pristupe datom scenariju”.

Postojala su, naravno, posebna ograničenja. Očigledno, traka zdravlja svakog lika nije mogla pasti ispod 100%, a run je počelo od prvog mogućeg oštećenja. Ponovna učitavanja i restartovanja takođe nisu bili dozvoljeni zbog prednosti igre, a svaki run je bio na najvećoj težini, barem od Origins-a pa nadalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Strimer prešao svih 12 Assassin’s Creed igara bez primljene štete appeared first on PLAY!.

Original Article