Stremio – izvrsna aplikacija za besplatno gledanje filmova i serija za Android, Windows, Linux, MacOS

0
149

Stremio je aplikacija za besplanto gledanje filmova i serija koja je po korištenju do sada najsličnija Netflix-u što sam pronašao – počnete gledati film, prekinete, sutra nastavite gdje ste stali. Počente gledati film na laptopu, prekinete, dođete na TV i tamo nastavite gdje ste stali. Odmah vam nudi nove epizode serija koje gledate, verzija za Windows čak ima i kalendar na kojem prikazuje kad koja epizoda izlazi.

Stremio koristi torrent protokol pa ga nemojte koristiti u državama gdje se to strogo kažnjava – ili koristite neki VPN (recimo PureVPN: www.purevpn.com) – kažu da vas onda ne mogu pronaći, alinisam osobno probao, pa ne mogu garantirati.

Snimio sam video s uputama kako ga instalirati i podesiti na Android i Windows uređajima (pretplatite se na moj Youtube kanal – besplatno je: https://goo.gl/iMnXte, pratite me i na Facebook-u: https://www.facebook.com/bswireless.brodski.stupnik/):


Ako imate licencirani Android TV uređaj, onda je malo kompliciranije jer u njihovoj trgovini nema Stremio aplikacije pa ju morate ručno instalirati – snimio sam upute i za to:


Upišite svoju email adresu ako želite dobivati obavijesti o novim člancima na blogu:

LoadingOriginal Article