Streets of Rage dobio apdejt koji donosi preko 300 promena

0
43
streets-of-rage-dobio-apdejt-koji-donosi-preko-300-promena

Streets of Rage 4 je bio veliko iznenađenje za dugogodišnje fanove beat ‘em up franšize. Nakon toliko dugog odsustva, serijal se vratio 2020. godine, veći i bolji nego ikad. Još jedno iznenađenje, igra je sada dobila besplatno ažuriranje sa novim sadržajem, potezima i stotinama manjih promena.

Objavljujući iznenađenje na Twitteru, developer igre Streets of Rage 4 – Dotemu – je otkrio da „Streets of Rage 4 izlazi danas sa novim GLAVNIM I BESPLATNIM ažuriranjem:

  • Novi kooperativni potezi
  • +300 poboljšanja u igri
  • Potpuno novi prilagođeni režim preživljavanja za svoj DLC
  • Popust od 50% na Steam, PS4 i Nintendo Switch samo na ograničeno vreme!“

Potpuna lista izmena je veoma opsežna i može se naći OVDE. Uz to, izgleda kao da je skoro svaki lik koji se može igrati prepravljen – što utiče na kombinacije, hitboksove, aktivne okvire i još mnogo toga.

Osim likova, ovo ažuriranje sa sobom donosi i promene na neprijateljima, čineći neke poteze vizuelno jasnijim, dok druge takođe poboljšavaju.

Potpuna lista izmena je neverovatno duga i uzima ono što je već bila odlična igra i dalje je usavršava. Nadamo se da će drugi developeri uzeti u obzir posvećenost koju Dotemu ima za svoje igre.

Streets of Rage 4 unleashes today with a new MAJOR & FREE update:

🤝 New co-op moves

🤯 +300 in-game improvements

🔥 Brand-new custom survival mode for its DLC

✨ A 50% discount across Steam, PS4, and Nintendo Switch for a limited time only!@Lizardcube + @Guard_Crush + @Dotemu pic.twitter.com/o38epTOMBc

— Dotemu (@Dotemu) March 10, 2023

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More