Street Figher 6 dostigao prodaju od preko 2 miliona primeraka

0
74
street-figher-6-dostigao-prodaju-od-preko-2-miliona-primeraka

Capcom je saopštio da je prodaja Street Fighter 6 porasla na dva miliona primeraka za malo više od mesec dana, što su odlične vesti. Street Fighter 6 je imao snažan početak sa prodajom od milion primeraka tokom vikenda izlaska. Generalno, cela franšiza je imala dobru prodaju, jer prodaja za franšizu sada prelazi 50 miliona.

Capcom je rekao da su single-player funkcije kao što su World Tour story mod i novi Modern Control tip dizajnirani da privuku širok spektar igrača i da je to mnogo doprinelo uspehu prodaje Street Fighter 6.

Street Fighter 6 još ima dug put da premaši prodaju Street Fighter 5. Ta igra se prodala u preko sedam miliona primeraka u sedam godina od njenog izlaska u februaru 2016. U maju je COO kompanije Capcom, Haruhiro Tsujimoto, izjavio da kompanija ima za cilj prodaju od 10 miliona primeraka za Street Fighter 6.

Capcom je rekao da ima za cilj dalji rast prodaje kroz podršku esportu Street Fighter 6. A Street Fighter 6 će biti u centru pažnje na nadolazećem Evo turniru, i fokusira se na rekordnu nagradu od milion dolara za prvo mesto na Capcom Pro Tour 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More