Stray možete igrati i kao mačak Garfield

0
50

Pre više od nedelju dana, da ste mi spomenuli riđe mačke, moja prva pomisao bi bila Garfild. Sada, međutim, moja prva pomisao je na sasvim drugačiju, neimenovanu riđu mačku iz Stray, ali to ne znači da Garfild još uvek ne zauzima posebno mesto u mom srcu.

Jedan moder, koji očigledno ima slična interesovanja, uspeo je da se Garfild nađe na stranputici u nepoznatom svetu Midtauna i šire. Videli smo oduševljeni moderi koji se okupljaju na najuspešnije lansiranje Anapurne i pretvaraju protagonista Stray u psa, pa čak i u CJ-a iz Grand Theft Auto: San Andreas. Očigledno, Garfild je možda najprikladniji od svih modova likova koje smo do sada videli.

Ako ste jedan od mnogih igrača koji igraju Stray preko računara, možete da igrate i kao Garfild do mile volje. Modder, Chris Robino, učinio je mod javno dostupnim na Nexus Mods.

Garfild se, razumljivo, ne uklapa u okruženje tako dobro kao naš originalni protagonista. Izgleda mnogo više “crtano” i svakako je mnogo veći (zahvaljujući lazanjama), ali može da prođe kroz okolinu kao i svaka mačka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Stray možete igrati i kao mačak Garfield appeared first on PLAY!.

Original Article