Stiže prvi iPhone s pohranom od 1 TB

0
175

Ovaj tjedan (utorak, 14.9.2021.), Apple održava svoje online događanje California Streaming, na kojem će biti predstavljena nova linija iPhone 13 telefona. Uoči događanja analitičar Ming-Chi Kuo koji često zna "pogoditi u sridu", objavio je kako očekuje da će iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max imati 1 TB ugrađenog prostora za pohranu, dok će Phone 13 i iPhone 13 imati konfiguracije pohrane od 128 GB, 256 GB i 512 GB, ali ne i opciju od 64 GB.

Dosadašnji "leakovi" i glasine ukazuju da će iPhone 13 linija uključivati 4 modela istih veličina kao i prošlogodišnji modeli. Za nove Appleove uređaje očekuju se poboljšane kamere koje uključuju video portret mod i astrofotografski mod, poboljšane ultraširoke leće i bolji optički zoom za video snimanje.

Među glasinama se tvrdi i da će barem jedan model iPhonea 13 imati mogućnost satelitske komunikacije, odnosno moći će se koristiti i kao satelitski telefon za komunikaciju preko satelita u nižoj orbiti Zemlje.

Ubrzo će nam biti jasno što je od ovoga Apple doista ugradio u svoje nove iPhoneove [i što nije], a možda nas iznenade još nečim neočekivanim.

Original Article