Stiže kolekcionarsko izdanje za Alone in the Dark

0
64
stize-kolekcionarsko-izdanje-za-alone-in-the-dark

THQ Nordic je najavio kolekcionarsko izdanje za preuređenu igru Alone in the Dark, koje će sadržati neke zastrašujuće predmete. Ove godine igrači će videti povratak Alone in the Dark, jedne od najpoznatijih horor franšiza, sa novim izgledom za trenutnu generaciju.

Otkrivena 2022. godine, Alone in the Dark preuređena igra će sadržati potpuno originalnu priču napisanu od strane Mikaela Hedberga, jednog od autora igre Amnesia: The Dark Descent. Smeštena u 1920-e godine, Alone in the Dark prati Emili Hartvud, mladu ženu koja traga za svojim nestalim ujakom uz pomoć privatnog istražitelja Edvarda Karnbija. Alone in the Dark preuređena igra se odvija u američkom gotičkom jugu, gde igrači moraju istražiti svoje okruženje, boriti se za preživljavanje i otkriti tajne kuće Derceto.

Alone in the Dark je najavio kolekcionarsko izdanje sa nekim zastrašujućim predmetima. Da bi započeli priču Alone in the Dark, igračima neće biti potrebno prethodno znanje, iako THQ Nordic kaže da će igra imati nostalgičan osećaj za fanove, koji će “prepoznati neke stvari”. Kolekcionarsko izdanje dolazi sa konzolnom ili PC kopijom igre, statuom od 25 cm Tamnog čoveka i minijaturom od 10 cm Ostadte-a. Alone in the Dark igrači će takođe dobiti SteelBook, “ne ometaj” ploču za vrata i set zidnih nalepnica Derceto 1930. Kolekcionarsko izdanje uključuje i preuzimanje sadržaja Derceto 1992 Kostimskog paketa, režiserskog komentara i Vintage Horror Filter paketa.

Igrači koji žele da kupe kolekcionarsko izdanje Alone in the Dark trebaju biti brzi, jer će ovo izdanje jedne od najiščekivanijih igara jeseni 2023. biti u ograničenom tiražu. Samo 5000 kopija će se prodavati širom sveta, pri čemu će kopije od 1 do 20 biti dostupne u THQ Nordic Vienna Store. Kopije od 21 do 4999 kolekcionarskog izdanja Alone in the Dark biće dostupne na THQ Nordicovoj online prodavnici i kod odabranih maloprodajnih partnera. Na kraju, kopija 5000 će biti dostavljena u Embracer Games Archive, arhivu za čuvanje igara sa sedištem u Švedskoj.

Alone in the Dark preuređena igra je pravi reimage na prvu igru u trilogiji objavljenoj 1992. godine i prvi je izlazak od igre Alone in the Dark: Illumination iz 2015. Dok gaming industrija doživljava zlatno doba preuređenja, 2023. godina je bila dobra za preuređenje horor igara. Za Alone in the Dark fanove, postoji iščekivanje koliko će preuređenje zadovoljiti sa svojim novim elementima i koliko će zadržati originalnu atmosferu.

Alone in the Dark izlazi 25. oktobra za PC, PS5 i Xbox Series X/S.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More