Stigla nova tura besplatnih igara na Epic Games Store

0
51

Epic Games Store je otkrivo besplatne igre za ovu nedelju, kao i naredne pogodnosti koje dolaze sledeće nedelje. Kao što većina korisnika zna, Epic Games Store rotira svoj besplatni izbor igara svakog četvrtka. Iako je bilo tajnovitih, iznenađujućih izdanja periodično svake godine, objavljivanje novih igara često je praćeno najavom igara za narednu nedelju, što je odličan način da se zadrži pažnja na usluzi.

Korisnici Epic Games Store-a sada mogu da preuzmu Ark: Survival Evolved i Gloomhaven, pri čemu je prva survival sandbox igra sa dinosaurusima, a druga je adaptacija popularne društvene igre u dungeon crawler žanru. Obe igre donose to da igrači ulažu stotine sati u njih kako bi istražili sav sadržaj, tako da kada su ove igre besplatne, s tim zaista nema rasprave. Obe igre je lako preporučiti, i sa tim u vidu trebalo bi da ostane svestan da je preuzimanje moguće do 29. septembra u 17:00 po našem vremenu.

Drone Racing League Simulator i Runbow biće besplatni u Epic Games Store od 29. septembra do 6. oktobra, kada će ih zameniti druga igra (ili igre).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Stigla nova tura besplatnih igara na Epic Games Store appeared first on PLAY!.

Original Article