Stigla gomila slika i animacija iz WarCraft 3 Reforged, beta kreće uskoro

Još malo pa je prošlo tačno godinu dana od kada je WarCraft 3 Reforged najavljen na BlizzCon 2018. U pitanju je remaster verzija čuvenog WarCraft 3, čija je ideja da udahne svež vazduh i novi izgled u ovaj 17 godina star klkasik.

Međutim, iako je beta trebalo da krene “početkom 2018. godine”, kako je tada rečeno, ipostavlja se da smo morali da čekamo sve do ovog BlizzCona da bi beza zapravo krenula.

Beta se pojavila kao opcija na Battle.netu, a data kopači su uspeli da izvuku i gomilu slika iz same igre, stvari kao što su različiti skinovi heroja, izgled heroja, avatari i portreti jednica i heroja u kampanji, animacije nekih magija…

Pa tako na ovom linku možete videti izgled svih Orc heroja u kampanji, odnosno njihove nove 3D modele, dok OVDE možete videti izgled svih ljudskih heroja iz kampanje. Sve ostale ork jedinice i heroje možete videti na ovom linku, dok Human jedinice i heroje pogledajte OVDE.

Kako kažu ljudi koji kopaju informacije, trenutno su Undead i Nigh Elves poprilično nezavršeni, tako da ćemo morati da sačekamo još malo pre nego što možemo da vidimo sve njihove modele jedinica i heroja.

Veliku zasligu za sve ovo ima naš Stevan Mitrović koji radi za WOW Head, i preporučujemo vam da pratite njegov Twitter nalog, gde stalno izbacuje nove slike i animacije iz BETA verzije igre.

Blizzard Spell Animation pic.twitter.com/z6ep6vp8P2

— Stevan Mitrovic (@Stiven_SRB) October 13, 2019

The post Stigla gomila slika i animacija iz WarCraft 3 Reforged, beta kreće uskoro appeared first on PLAY!.

Original Article