Stigao trejler za Final Fantasy 7 Remake Part 2, potvrđen i treći deo

0
56

Objavljen je prvi trejler za Final Fantasy 7 Remake Part 2, koji potvrđuje da Square Enix planira trilogiju Remake igara.

Kao što je potvrđeno tokom 25. godišnjice Final Fantasy 7, drugi deo – zvanično nazvan Rebirth – trebalo bi da bude objavljen za PlayStation 5 sledeće zime.

Igra će biti drugi ulaz u trilogiji Final Fantasy 7, rekao je Square Enix.

Prema izjavi koja se pripisuje kreativnom direktoru Final Fantasy VII Rebirth Tetsuja Nomura, nastavak je osmišljen tako da ljudi mogu uživati u njemu „bez obzira da li znaju originalnu igru ili ne“.

Rekao je: „U stvari, novi igrači bi čak mogli da uživaju u početku svog Final Fantasy VII putovanja sa Final Fantasy VII Rebirth. Cloud i njegovi prijatelji kreću na novo putovanje u ovoj igri i verujem da će scene kojima budu svedoci nakon što napuste Midgar dati igračima novo, novo iskustvo.

„Jedva čekam da podelim nameru koja stoji iza imenovanja prvog naslova „REMAKE“ i drugog naslova „REBIRTH“. Nadam se da ću vremenom otkriti kako će se zvati treći naslov i kuda će ovo putovanje na kraju dovesti.

Nomura je takođe otkrio da je „određeni razvoj“ već počeo na trećem naslovu u seriji Remake, i da tim „brzo napreduje otkako smo usvojili novu razvojnu strukturu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Email Address *

The post Stigao trejler za Final Fantasy 7 Remake Part 2, potvrđen i treći deo appeared first on PLAY!.

Original Article

(Visited 6 times, 1 visits today)